متخصص بین المللی امور غذا هشدار می دهند: مواد عذائی وارداتی اغلب خطر آفرین هستند

  متخصص بین المللی هشدار می دهند:  مواد عذائی وارداتی اغلب خطر آفرین هستند
موادغذائی سالم ( کیفیت )وامنیت غذائی( کمیت توسعه ی پایدار همواره دردسترس بودن) دو مبحث جدی  در مدیریت تغذیه  یک کشور بشمارمی آیند که دراین خصوص درطی سالیان اخیر موضوع تمرکز جدی پژوهشگران ومحققان این عرصه بوده است این گروه متخصص با دادن هشدار و اعلام  خطر براین هستند تا جوامعی را که بیشتر در معرض واردات مواد غذائی تبدیلی ویا نیمه  آماده  و اماده مصرف هستند با پیامدهای ناگوار تغییر سبک زندگی خود و وابستگی روزافزون به تجارت با بازار های  جهانی نسبت به تامین سلامتی خویش بویژه در سفارشات مرتبط مراقبت ها وپیشگیری های لازم را معمول دارند لذا برمتولیان امر لازم است با تقویت گروههای کارشناسی و افزایش مطالعات ونمونه گیری ها بخصوص در ایام پرمصرف و پرمشتری سبد کا لاهای اساسی در سال،  برای  توسعه صنایع داخلی مواد غذائی، تدابیر ضروری را در قبال نگرانی های احتمالی شهروندان در این عرصه اتخاذ نمایند براین پایه کتب متعددی در سال گذشته منتشر شده که تنها به ذکر خلاصه ی مختصری از سه مورد آنها بسنده می کنم: 
Image result for Real food fake food Author: Larry Olmsted

مواد غذایی واقعی و  مواد غذایی جعلی
نویسنده: لاری اولمستد

 
کتاب مواد غذایی واقعی  و مواد غذایی جعلی
  درسال، 2016  منتشر شده
و در لیست جدید کتب علوم و صنایع غذایی قرار گرفته است
"لاری اولمستد" بعنوان  نویسنده این کتاب  واقعیت های تلخی را از بازار جهانی مواد غذایی و جهان  وصنعت تولید مواد غذایی غیر قابل تنظیم، که سراسر کلاهبرداری و فریب است آشکار می کند  ، و به نقل جزئیات نگران کننده ی درر کتاب خود تحت عنوان «مواد غذایی واقعی مصنوعی  » پرداخته ومی نویسند که چگونه مشتری ها  مجبور به پرداخت هزینه های سنگین از سلامتی جسمی خود در قبال مصرف آن ها هستند.
این کتاب نشان می دهد که تقلب جدی شایع در بازار مواد غذایی جهانی  چگونه  روش های کلاهبرداری و فریب در امتداد روغن زیتون، گوشت، قهوه، عسل، شربت، و غیره،فرا گیرشده است ودر مقابل  در چگونگی  سفر به وادی  منابع واقعی مواد غذایی وشناسائی آنها به ما  کمک  می کند

نظارت قانونی وبهداشتی بر مواد غذایی •
نویسنده: مایک آدامز
Image result for Forensic food • Author: Mike Adams
•انتشار ؛2016
مایک آدامز به بررسی محصولات بسیاری در فروشگاه های مواد غذایی، فست فود، مکمل های غذایی، ادویه جات، ترشی جات و پودر پروتئین در جستجوی فلزات سنگین و عناصر سمی که می تواند زندگی را در معرض خطر بیندازدپرداخته است .
این کتاب شامل نتایج حاصل از مطالعه انجام شده  شامل غلظت فلزات در بیش از 800 نوع از مواد غذایی است ، که می تواند مخاطب را   به تصمیم گیری عاقلانه در مورد آنچه که مصرف می کندو  چگونگی اجتناب از مواد غذایی خطرناک را آموزش داده است.
.


دستور العمل های
بلابلوک برای سلامت طبیعی
نویسنده: راسل بلابلوک
Image result for Recipes for Health Blaylock natural • Author: Russell Blaylock
انتشار:  2016
این کتاب شامل دو موضوع مهم است: درمان های خاص برای برخی از بیماری های شایع در میان مردم،  رژیم غذایی و سبک زندگی است که بدن را قادر می سازد برای جلوگیری از بیماری و پیری زودرس شرایط مساعدی را باز یابد.
عوارض جسمی  در مقابل نشانه های سلامت قرار دارند که معمولا یک علامت هشدار دهنده محسوب می شود ، و این است که نیاز قطعی به ایجاد تغییرات در شیوه زندگی و رژیم غذایی وجود دارد. که دراین راستا  نویسنده  اطلاعات لازم  را  در مورد نحوه درمان 70 بیماری، و تصحیح بسیاری از عادات غلط غذایی دراین کتاب تشریح کرده است.


تهیه وترجمه : نجوای کنکان

-
Real food fake food
Author: Larry Olmsted

Forensic food Author: Mike Adams-
-Recipes for Health Blaylock natural • Author: Russell Blaylock

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.